V. zkt werk als webdesigner


Mijn tijd in Interactive Multimedia Design aan de Thomas More Hogeschool in Mechelen zit er op. Daarom ben ik op zoek naar een nieuwe uitdaging en het liefst in Antwerpen of het Waasland.

Wie ben ik
Lissa, aangenaam! Sinds 5 jaar houd ik mij graag (héél graag) bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites. Zelfs nog langer dan dat, van toen Groups.msn.com nog bestond waar je simpele webpagina’s kon bouwen met basis HTML.

Na de schooluren was ik zelfstandig webdesigner / developer in bijberoep. Want ‘t is echt, op school leerde ze mij dus niet alles wat ik moest weten… Daardoor heb ik al enkele projecten achter de rug en kreeg ik ook te maken met iets minder voor de hand liggende opdrachten.

Wat heb ik te bieden
Designen is wat ik het liefst doe. Doordat ik ook over de technische kennis beschik, weet ik tijdens het ontwerpproces perfect wat technisch mogelijk is en kan ik er zo het optimale uithalen.

Daarnaast heb ik ook al wat ervaring op gedaan in het bedrijfsleven, door mijn stage, maar ook met Designosource. Designosource is een alternatief eindwerk waar wij een jaar lang een web bureau met echte klanten, zoals de Vlaamse Overheid, Boerenbond, stad Mechelen en iMinds, in handen kregen. Ons bedrijf bestond uit 14 teamleden die sterk waren in design, development, communicatie en management. Die functies waren belangrijk in alle 14 projecten, waar we telkens afstemde wie welke rol het beste kon opnemen per project.

Kort samengevat ben ik een designer die goesting heeft in nieuwe uitdagingen. Ik wil ook creatief te zijn op zoveel mogelijk manieren. Zo ben ik onlangs begonnen met het oefenen op lettering en typografie.

Er is sowieso nog veel meer dat ik kan vertellen én projecten die ik wil laten zien. Daarom nodig ik mijzelf graag uit voor een gesprek :-)

Download hier mijn CV & mailen mag naar info@lissasleeckx.be!

|   Door Lissa Sleeckx
 op 13 oktober 2015
Ga terug naar overzicht