Week 10: Tum dum duuuuum


Mijn allerlaatste week heb ik afgesloten met de codering van de campagne website. Die staat nu klaar om dynamisch gemaakt te worden.

Dan heb ik ook nog een dagje mogen bugfixen. Op een website die Chilli een tijd geleden heeft gemaakt, werd een lightbox gezet die zotte dinges deed wanneer je met de pijltjes navigeerde tussen de foto’s op mobile en tablet. Bleek dat dit kwam doordat er bepaalde css in conflict ging met de slideIn transition van de slider, but fixed it!

En dan vandaag heb ik nog een tussen opdrachtje gekregen. Een HTML vacature pagina.

Yep, dit was mijn stage periode bij Chilli. Tien weken heb ik hier gewerkt, gedesigned, gecode en soms stilletjes gevloekt. Super veel bijgeleerd, dat sowieso. Toffe en getalenteerde mensen leren kennen, dat ook!

Om af te sluiten had ik pannenkoeken gebakken (30, ahum), gesmolten chocolade bij met aardbeitjes, bananen en een bolleke ijs.

Ik mag zeker content zijn dat ik bij Chilli mijn stage heb mogen doen, en nog contenter ben ik dat naast mijn freelance projecten er nu ook een eerste echte werkervaring op mijn CV zal komen te staan want deze zomer zit ik hier weer voor een maandje als jobstudent. Mijn laatste studentenjobke, dan nog een tijdje genieten van de laatste echte zomervakantie als student en dan vliegen we erin! Daarna ga ik opzoek naar een tof bedrijf in Antwerpen dat gespecialiseerd is in grafisch- en webdesign.

CALL ME, TEXT ME, FACEBOOK ME! Ik ben designer / front-end developer, tof, en maak af en toe eens pannenkoeken met banaan, gesmolten chocolade en banaan … < perfect combo!

 

Bijlage voor stagecoördinator: Stage-logboek

|   Door Lissa Sleeckx
 op 8 mei 2015
Ga terug naar overzicht